O nama

Medisport je preduzeće osnovano sa željom da na naše tržište donesemo najbolje brendove iz oblasti sportske i fizikalne medicine, takođe da omogućimo kontinuirano opremanje sportskih klubova i zdravstvenih ustanova.

Naše preduzeće u saradnji sa Medisport Italija, CEP Sport i Vitility garantuje profesionalizam, a to je oslonac na koji možete da računate.

Naši proizvodi u službi su sportiste ili pacijenta a od pomoći lekaru i fizioterapeutu u cilju prevencije, lečenja i rehabilitacije.

Medisport Srbija je prisutan u velikom broju državnih i privatnih, zdravstvenih i rehabilitacionih  kao i u najpoznatijim sportskim klubovima i nacionalnim selekcijama kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

 

MEDISPORT Italija je proizvodjač vrhunske opreme iz oblasti sportske i fizikalne medicine.

Medisport je prisutan u velikom broju zdravstvenih i rehabilitacionih ustanova širom sveta kao i u najpoznatijim sportskim klubovima i nacionalnim selekcijama.

CEP sport je brend koji proizvodi Nemačka fabrika Medi. CEP nudi široki spektar kompresivne sportske opreme. CEP proizvodi poboljšavaju preformans i ubrzavaju oporavak zahvaljujući kompresiji koja podstiče cirkulaciju i ubrzava metabolizam laktata.

 

 

Vitiliy vam nudi proizvode koji čine svakodnevni život lakšim i prijatnijim.